nana karagiani

nana karagiani

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Circus Explosiva the Return-Nefelopetra.Προσκλήσεις μόνο για τις φίλες του Nana's Blog!!

Κορίτσια μου,τι σας ετοίμασα πάλι η φίλη σας??Στα καλύτερα θα σας πάω,για να ξεχαστείτε,ονειρείτε,ταξιδέψετε σε έναν πραγματικό κόσμο που τόσο έχουμε ανάγκη,έστω και για λίγες ώρες να μεταφερθούμε!!Στον κόσμο της "Νefelopetra"όπου το Nana's Blog είναι περήφανος χορηγός επικοινωνίας!!Αμέεεεε!!!!!
Υποδεχτείτε τη Γυναίκα-φίδι,το Παραδείσιο πουλί,τον Mr Juggler,το Μεφιστοφίλιο,τη Mrs Fragile,τον Βang Jay,τον Sir Yes,την εναέρια Εκάτη,τον Niri,την Nelfi και τον Pierrot σε μια φαντασμαγορική παρασταση που θα κοψει την ανασα!Η Nefelopetra μετά απο μια επιτυχημένη σειρά παραστάσεων στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη ,επιστρέφει με το ''CIRCUS EXPLOSIVA -THE RETURN!''Εννεα performers-μουσικοί-τραγουδιστές-χορευτές-ακροβάτες υπόσχονται να γοητεύσουν και να ξαφνιάσουν με το πάθος,την ενέργεια,την εκφραστικότητα και τα επικίνδυνα ακροβατικά τους το κοινό .
Η παράσταση Circus Explosiva είναι εμπνευσμένη από το τσίρκο. 
Επιρροές της το Big Fish του Τim Burton και το βιβλίο του Shel Silverstein "Where the Sidewalk Ends".Κάθε Σάββατο,στις 22.00(μα πόσο βολική μέρα και ώρα αλήθεια)!!
Τις κρατήσεις σας μπορείτε να τις κάνετε εδώ-2105200602-www.elconvento.gr και φυσικά,να είστε συντονισμένες στην ραδιοφωνική μου εκπομπή στο Taxiplon Radio( http://www.taxiplon.com/gr/radio)!
Δευτέρα-Τετάρτη & Παρασκευή,14.00-16.00 κερδίζετε πολλές,διπλές προσκλήσεις για την παράσταση που θα σας ενθουσιάσει,ένα super θέαμα για όλες τις ηλικίες,κέφια,ντέφια!!
Σκηνοθεσία: Nefelopetra
Σύνθεση - χορογραφίες: Nefelopetra
Κείμενα - στίχοι: Γιάννης Φίλιας
Video art: Βασίλης Πολίτης - Nefelopetra
Ηλεκτρική κιθάρα: Πέτρος Πολίτης
Ηλεκτρικό βιολί: Νεφέλη Μαρκάκη
Ηλεκτρικό πιάνο: Χρίστος Σερενές
Βιολεντσέλο: Νηρέας Μαρκάκης
Τύμπανα: Ιάκωβος Παυλόπουλος
Τραγούδι: Γιάννης Φίλιας, Αλεξάνδρα Κόνιακ
Χορός: Νεφέλη Μαρκάκη,
Ακροβατικά: Νάστα Κοντοπίδη, Δανάη Μαλτέζου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου