Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Luxury moments and meals με προσιτές τιμές και επιστροφή μετρητών απο την Lyoness!!

Κορίτσια μου,μπορεί να είμαστε γυναίκες του κεφιού αλλά...τα υπολογίζουμε γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς!Μετά τα προβλήματα υγείας,δεν υπάρχει μεγάλη στεναχώρια απο την απομόνωση,την στέρηση,την αίσθηση οτι γύρω σου,στην πόλη σου,δίπλα σου,συμβαίνουν τόσο όμορφα και ζωηρά πράγματα,ανοίγουν τόσο ωραία μαγαζιά,και εσύ,λόγω οικονομικών να τα παρακολουθείς απο μακριά,ως θεατής,λες και όλοι οι υπόλοιποι τα δικαιούνται μα εσύ δεν τα αξίζεις!Πόσο λάθος,πόσο μίζερο,πόσο απογοητευτικό και παραπληνητικό!Ξέρω πόσο προσπαθείτε,τρέχετε,αγωνίζεστε και σας αξίζει να περνάτε εκείνες τις μικρές αλλά τόσο σημαντικέ στιγμές με τους πιο καλούς σας φίλους,την οικογένεια σας,τους συνεργάτες που έχετε ξεχωρίσει.Και όλα αυτά είναι πια εφικτά,προσιτά,ευέλικτα,πολύ πιο οικονομικά χάρις σε μια παγκόσμια καινοτομία ετών που ξεκίνησε απο τις Βόρειες και ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης για να φτάσει με τα ίδια ακριβώς benefits  και σε εμάς,με την μαγική Lyoness Card!!
H καλή μου φίλη Μανουέλλα(pink beauty στις φωτογραφίες μας)και ο πάντα ευρηματικός της άντρας με...ξεστράβωσαν όταν τους γκρίνιαζα ως ξεκούρδιστη κιθάρα και(καλή τους ώρα)με έβαλαν στην πιο μεγάλη,παγκόσμια,προνομιακή κοινότητα του κόσμου,την Lyoness!!
Aπο τότε με τη Lyoness cashback card λαμβάνω επιστροφή χρημάτων (μετρητά) και shopping points (SP) με κάθε αγορά μου από το περίπτερο, το mini market και το βενζινάδικο έως τον ΑΒ Βασιλόπουλο, τα Jumbo, τον Κωτσόβολο, την Apple, τη Groupon, την Άmazon, το eBay και χιλιάδες ακόμα επιχειρήσεις στην Ελλάδα και σε 46 ακόμα χώρες!!Η Μανουέλλα δε,προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και ενέταξε την επιχείρηση της,ένα κατάστημα γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ στον Κολωνό με την loyalty κάρτα για όλες τις επιχειρήσεις και είδε αμέσως αύξηση του τζίρους της ενώ οι πελατισσές της,καινούριες και διαχρονικές,την ευγνομωνούν καθώς επιλέγοντας τα προιόντα της λαμβάνουν την ίδια στιγμή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ στον λογαριασμό τους,bonus προνόμια και έκπτωση!!!Αφήστε που η Lyoness ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ τη χαρά στις Χριστουγεννιάτικες αγορές με ΚΟΥΠΟΝΙΑ!
Kαι είναι τόσο απλό,ακόμα και για μένα,την totally blonde!!Δείξτε την Cashback Card στο ταμείο της Lyoness συμβεβλημένης επιχείρησης και λάβετε άμεσα Cashback και Shopping Points. Χρησιμοποιήστε την όπως κάθε άλλη κάρτα πελατών! Αλλά με την Lyoness Cashback Card θα λάβετε ακόμη περισσότερα: Επιστροφή χρημάτων με κάθε αγορά και Shopping Points!Με τα στοιχεία πρόσβασής σας, θα βρείτε στο προφίλ σας την δική σας Cashback Card, την οποία μπορείτε να εκτυπώσετε ανά πάσα στιγμή ή να την χρησιμοποιήσετε σε mobile μορφή στο smartphone σας στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις.
 Στο Lyoness.gr θα βρείτε επίσης πολλές Lyoness συμβεβλημένες επιχειρήσεις στην περιοχή σας, οι οποίες προσφέρουν την Cashback Card με το δικό τους λογότυπο. Μπορείτε δηλαδή να εξασφαλίσετε και μια Cashback Card με το λογότυπο του αγαπημένου σας Shop στην περιοχή σας.
Έτσι,η διασκέδαση μας δεν είναι πια...επετειακό γεγονός αλλά ένα ευχάριστο μέρος της καθημερινότητας μας!Θέλετε και εσείς να χαρείτε τους φίλους σας,τα πιο hip stores με τιμές...σσσσσσσ,σκάνδαλο??Εμείς ακριβώς έτσι περνάμε και...το μαρτυράμε!'Οπως οι καλοί μου φίλοι μου αποκάλυψαν το δικό τους well beign μυστικό,το ίδιο οφείλω να κάνω και εγώ για εσάς!
Δείτε μερικές ενδεικτικές φωτ απο τα...Lyoness σκάνδαλα μας!!!!Ποιός δεν θα ήθελε να απολαύσει με την παρέα του ένα τέτοιο meal με τιμές....τάπερ???!!??








Send me your email για όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και κάντε την επιλογή σας!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου