Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Tess Fashion Christmas Bazaar 2014!Ρουχα , τσάντες, αξεσουάρ !!! Ολα 5-10-15-20€!!!!!

Koρίτσια μου,τα πιο ευχάριστα νέα μετά την Πανσέληνο είναι αυτά που φέρνω για εσάς!!
Το αγαπημένο μας concept store Tess Fashion στο Αιγάλεω,όπως κάθε χρόνο,έτσι και τις φετινές γιορτές δεν θα μπορούσε να μας απογοητεύσει και μην φροντίσει για να έχουμε σε ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ τα πιο stylish 2015 clothes and accessories για τα Χριστούγεννα,την Πρωτοχρονιά,την νέα χρονιά!!Φέτος όμως,τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και....ανανεωτικά!!

Mε μια συγκίνηση θα πρέπει να σας ανακοινώσω πως μετά απο πολλά χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο μέχρι σήμερα κατάστημα,το λατρεμένο μας Tess Fashion μετακομίζει!!!!!!!
Σε new,bigger,better,πιο κεντρικό,πολύ πιο άνετο,σύγχρονο,brand new store,πάντα στο Αιγάλεω αλλά αυτή την φορά,πολύ πιο κοντά στο ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω!!!Ουσιαστικά,με το ποθ αποβιβάζεστε στην όμορφη πλατεία Εσταυρωμένου(hot spot των Δυτικών Προαστίων),έχετε φτάσει και το fashion ταξίδι σας ξεκινά!!Σε έναν υπέροχο χώρο,με όλη την προσωπική φροντίδα και επιμέλεια της τελειομανούς κας Αναστασίας Κατιφόρη και των συνεργατών τους,Tess Fashion is here for you!!!
Για να γιορτάσει την μετακόμιση του,το Tess Fashion πραγματοποιεί ένα απίστευτο Christmas Bazaar σε όλα του τα είδη!Για λίγες ημέρες.ΟΛΑ τα ρούχα,οι τσάντες,τα απίθανα αξεσουάρ με τιμές 5-10-15-20 ευρώ!!!!!



TESS FASHION BAZAAR SHOP (Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ1 ΑΙΓΑΛΕΩ)
NEW TESS FASHION SHOP (ΝΙΚ.ΠΛΑΣΤΗΡΑ 31 ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΛ.ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ www.tessfashion.gr

 για τηλεφωνικες παραγγελιες 210 5317797
ηλεκτρονικες παραγγελιες http:/www.tessfashion.gr
 NEW STORE!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου